Escola d'atletisme de Mont-roig del Camp

Practica el teu esport

Escola d'atletisme de Mont-roig del Camp

L'escola d'atletisme de Mont-roig del Camp és una entitat sense ànim de lucre, annexada al Centre Excursionista CE L'Areny, que neix amb el propòsit de fomentar l'esport i l'activitat físic a totes aquelles persones interessades en l'atletisme.

El principal propòsit de l'escola és posar en valor, mitjançant l'atletisme, tots els beneficis i avantatges que ofereix aquesta pràctica esportiva.

Per exemple; primerament conèixer la pràctica de l'atletisme, des de la vessant més lúdica i recreativa, fins la part més competitiva, passant per les diferents edats, nivells i modalitats com asfalt, cros i muntanya.

També fomentar els hàbits saludables que aporta la pràctica esportiva, i experimentar els beneficis per la salut, a nivell físic i mental.

Tanmateix evitar el sedentarisme, i millorar els hàbits alimentaris.
Promoure i desenvolupar valors socials de cohesió i integració, com l'amistat, el respecte, la tolerància, la companyia, la cooperació, la igualtat entre persones.

Sentit lúdic i recreatiu, en l'atletisme, sobretot en els més joves.
Conèixer el medi natural del municipi, i prendre consciència de la natura.

 

La inauguració de l'Escola d'atletisme de Mont-roig del Camp es celebrarà el proper dia 31/05/2018 a les 19:00, a la nova pista d'atletisme, ubicada a la zona esportiva de Mont-roig, al costat del camp de futbol.

Si vols provar la nova pista, pots inscriure't (inscripció obligatòria) als entrenaments gratuïts que realitzarem els dies 7, 14, 21 i 26 de juny de les 19:00 fins les 20:00, i de les 20:00 fins les 21:00.

La inscripció la podràs realitzar a la pàgina web: celareny.cat (tens temps d'inscriure't fins un dia abans de cada entrenament).

Et pots posar en contacte per correu electrònic: escola.atletisme@celareny.cat
i seguir-nos a les xarxes socials a Facebook i a Instagram.